Weebly Review, ervaring en beoordeling

Gemak, dat is de belangrijkste pluspunt van Weebly. De drag & dropt optie is ontzettend makkelijk en de omgeving ziet er heel erg natuurlijk uit. Je website zal er modern, professioneel gelikt uitzien. Responsieve design? Geen probleem. Website maken voor beginners? Of voor pro’s? Je hebt alle vrijheid. Met wat meer kennis heb je zelfs de mogelijkheid om de html of css code’s volledig aan te passen Weebly staat voor je klaar!

Grootste pluspunten van Weebly

  • De layouts om een schitterende website te maken zijn vast voorbereid. Op deze manier kun je dus meteen starten met het maken van je website. Dit is vooral erg handig voor de gene die totaal geen ervaring heeft met het ontwerpen van websites. Er is natuurlijk rekening gehouden met de meest voorkomende thema’s zoals huizen, restaurants, klusbedrijven en persoonlijke websites.
  • Een ontzettend makkelijke drag en drop optie. Op deze manier kun je zonder enige programmeerkennis je website perfect indelen. Door deze optie is Weebly een heel makkelijke en gebruiksvriendelijke website maker waar werkelijk iedereen mee uit de voeten zou moeten kunnen komen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om een website te maken die er uitziet alsof hij volledig op maat gemaakt is door de beste developpers die er beschikbaar zijn. Het grootste voordeel is dat je letterlijk met je muis een foto kan verslepen en die op de gewenste plek weer los kan laten. Webshops, foto gallerijen of bedrijfspagina’s, werkelijk alles is mogelijk.
  • Dus als u op zoek bent naar een goede en makkelijke oplossing om een professioneel ogende bedrijfswebsite te maken? Of bent u van plan gewoon een persoonlijke website te presenteren aan het wereld wijde web? Met de geweldige opties van Weebly lukt het. Het gebruik is ontzettend makkelijk en het resultaat perfect. Verderop in deze uitgebreide review zal ik dit zeker uitlichten.
  • Er is in de verste verte geen makkelijke website maker te vinden dan Weebly. Het systeem is ontzettend makkelijk en overzichtelijk. Technische kennis? Niet nodig!
  • Feedback van gebruikers van het Weebly is natuurlijk een heel erg belangrijke mijlpaal als het gaat om het maken van een review. Gelukkig is dat in dit gevel geen probleem gezien het feit dat vrijwel iedereen zeer tevreden is over het maken van websites met Weebly.  Dit komt mede door de uitgebreide website ontwerp tools, het grote gebruiksgemak de zeer betaalbare prijzen.
  • Weebly draagt momenteel meer dan 40 miljoen websites. Even om het om te rekenen, dat is meer dan 2% van het hele internet! Ik vind dit een hele grote overwinning, vooral al je je bedenkt dat er werkelijk oneindig veel websites op de wereld zijn.
  • Weebly currently powers over 40 million websites, equivalent to more than 2% (and growing) of the websites on the internet are currently run on Weebly – that’s very impressive considering there are a lot of websites across the entire internet.

De grootse voor en nadelen in de Weebly review omschreven

Zoals je natuurlijk wel weet heeft alles een voor en een nadeel. Om het makkelijk en overzichtelijk te houden voor jou heb ik alles in een heldere top 3 voor en nadelen omschreven.

1.Een ontzettend makkelijke en gebruiksvriendelijke drag en drop functie. Weebly is waarschijnlijk de meest makkelijke en gebruiksvriendelijke website maker die er momenteel beschikbaar is. In tegenstelling tot Wix zijn er wat minder opties beschikbaar, maar dat maakt het dan ook gelijk wel een stuk makkelijker om wijs te worden uit alle opties.

Het dashboard van Weebly’s voelt ontzettend natuurlijk aan. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk voor mensen die zonder enige ervaring. Ben je bang voor technische termen? Geen nood, je zal er niet mee lastig gevallen worden. Het doel van Weebly is dat iedereen zonder problemen binnen een paar uur een volledige website online moet kunnen hebben. Dit is precies wat er ook aangeboden worden. Ook al wordt het aantal opties nog steeds uitgebreid, het blijft allemaal dood simpel!

2.De standaard layouts zijn ontzettend mooi, en up to date!. Vanaf het begin dat Weebly bestaat staan ze bekend om de simpele, makkelijke templates. Dit begon als hun grootse minpunt wat een nieuwe gebruiker erg inde weg stond. Hier zijn ze echter flink mee aan het sleutelen gegaan. En dat is een hele goede stap geweest! Op moment van schrijven van deze schitterende review zijn er veel mooie designs beschikbaar. En natuurlijk zijn al deze thema’s volledig responsive. Dus het maakt niet uit op welk apparaat je website bekeken wordt, hij ziet er schitterend uit.

Om het verhaal over de templates nog wat mooier te maken bied Weebly nog een andere hele hele mooie optie. Je kan namelijk met 1 klik op de knop van thema wisselen. Ben je het uiterlijk van je website zat zijn? Of past het net niet? Geen probleem, je kan zo wisselen! Zo blinkt Weebly fors uit tegenover de concurrent.

Weebly bied jou ook nog eens de mogelijkheid de HTML en CSS codes te bekijken en aan te passen. Heb je hier verstand van of ken je iemand die hier verstand van heeft? Dan kan je dus nog meer design toepassen, volledig naar je eigen smaak!

3. Voorgestelde Layouts. Wil je je eigen website ontwerpen, maar weet je niet waar je moet starten? Geen nood, Weebly heft meer dan 40 layouts waar je direct mee kan starten. Het is gewoon een simpele klik en klaar. Deze ontwerpen zijn gekozen omdat ze het meest populair zijn. Er is een brede selectie uit het portofolio gemaakt. Je kunt dus uit de voeten als bijvoorbeeld een restaurant eigenaar, een woning inrichting blogger, met een contact pagina of een geheel persoonlijke website. Een stukje verder in dit verslag zal ik hier meer toelichting over geven.

Minpunten

1. Beperkte aanpasmogoelijkheden op de Template’s. Bij Weebly kunt u alleen de indeling en algemene kleurenschema’s voor elk sjabloon wijzigen. Dus wilt u buiten dat wijzigingen uitbrengen zoals de menu balk kleur, het ontwerp van de achtergrond of de breedte van de pagina aanpassen? Dan zult u wel zelf aan de slag moeten gaan met de benodigde programmeertalen. Het is dus zeker mogelijk gedetailleerde aanpassingen aan te brengen, maar er is gewoon niet een code vrije manier om dit te doen.

2. Weebly is langzamer met het doorvoeren van nieuwe innovaties dan andere. Weebly neiging om nieuwe functies slechts 1 of twee keer per jaar te introduceren. Dit helaas een klacht die veel gebruikers melden. Tot op heden is dit echter nog steeds de maatstaaf die aangehouden wordt. Gebruikers van Weebly willen echter zoals je je wel kan bedenken altijd gebruik maken van alle mogelijke nieuwe en verbeterde tools! Wix, de grootste concurrent introduceert vrijwel iedere maand nieuwe en verbeterde en nieuwe mogelijkheden. Dit vind ik erg jammer.

Weebly heeft echter wel aan dat ze druk bezig zijn met het verbeteren hier van, en dat er op korte termijn vaker en sneller updates komen. De nieuwe functies die daarin voorbij komen worden steeds indrukwekkender en het aanbod van trouwe gebruikers wordt op deze manier beter aangevuld.

Wel een groot pluspunt: Hoewel de nieuwe functies erg uitgebreid zijn zorgt Weebly is nog steeds erg goed voor om alle tools heel erg gebruiksvriendelijk te houden. Dit zorgt voor veel gebruiksgemak.

3. Blog functies blijven achter. Een andere veelgehoorde klacht onder gebruikers is dat Weebly relatief simpele en beknopte opties aanbied voor bloggers. Tegenwoordig willen websites met blogs de mogelijkheid hebben om gemakkelijk nieuwe artikelen te posten. Ook moet het makkelijk zijn om de meest populaire berichten of de laatste berichten te markeren. Weebly moet nog deze tools integreren in hun blogpakket.

Ze bieden je slechts de basics aan. Denk hierbij aan knoppen om met je sociale media te delen. Ook de optie om content in iedere post te slepen is mogelijk. Ook de optie om vooruit te plannen wanneer berichten online komen is inmiddels wel geïntegreerd in het Weebly pakket. Maar in mijn ogen zijn dit slechts de tools die in de huidige tijd een vereiste zijn. Zonder deze tools kan menig blogger al helemaal niet uit te voeten.

Is Weebly de beste keuze voor jou?

Weebly is echt heel makkelijk te gebruiken en geschikt voor het bereiken van nieuwe klanten van bedrijven en persoonlijke sites. Ook webwinkels behoren tot de mogelijkheden. Op basis van mijn onderzoek vindt ik het veilig om te zeggen dat Weebly is ideaal voor kleine bedrijven, fotografen, ontwerpers, restaurants, persoonlijke websites, en minder geavanceerde e-commerce online winkels.

Het valt niet te ontkennen dat er completere en geavanceerdere website makers beschikbaar zijn, maar Weebly is een stevige speler. Er wordt hard aan de weg getimmerd, en dat is zeker terug te zien in de geavanceerde nieuwe opties en de mooie eigentijdse designs.

Een van de beste dingen van Weebly is dat hoewel ze door de jaren heen steeds groter en uitgebreider worden, ze de focus blijven houden op het gemak van de gebruikersinterface. Deze is nog steeds erg intuïtief en gebruiksvriendelijk. Dit helpt gebruikers van alle niveau’s. Zowel ervaren website makers als mensen die het voor de eerste keer doen, het bouwen helder ogende en functionele website lukt gemakkelijk, snel en moeiteloos.

Weebly is letterlijk de gemakkelijkste manier om snel en goed een website te maken die op moment van schrijven beschikbaar is. U hoeft totaal geen verstand hebben van het schrijven van codes. Weebly is niet voor niets opgericht om mensen zonder programmeer ervaring te helpen met het maken van een website.

Als je toevallig wel een beetje verstand hebt van het schrijven van code kunt u gelukkig ook helemaal los gaan bij Weebly. Doordat er toegang wordt verleent tot het bewerken van uw website HTML en CSS heeft u nog meer vrijheid. Hierdoor kunt u veel meer aanpassingen aan uw webdesign doen als u dat wilt.

Het gemak van Weebly

Het bouwen van uw website is even simpel als simpelweg slepen en loslaten. U kunt letterlijk zien hoe uw eigen website wordt gebouwd terwijl je bezig bent. Weebly is een WYSIWYG (What You Zie Is What u Get) website builder. Wat dit betekent is dat u uw gehele website recht voor uw ogen bouwen kunt zonder ook maar 1 code in te hoeven typen.

U Sleep simpelweg de inhoud op het scherm voor je naar de juiste plek op je website. Wanneer je de juiste plek hebt gekozen laat je de muisknop weer los. Waar uw inhoud wordt geplaatst terwijl u de website aan het bewerken bent zal deze direct verschijnen nadat u uw website publiceert. Er is geen gerommel meer tussen twee schermen tijdens het bewerken en met bekijken. Dit is bij bijvoorbeeld WordPress nog wel het geval. Het gemak is hierdoor enorm groot!

Op basis van mijn eigen ervaring is Weebly één van de meest intuïtieve en eenvoudig te gebruiken website bouwers die ik hebben getest. Zoals gezegd lopen ze zich niet te promoten met allerlei toeters en bellen om indruk te kunnen maken maken. Ze houden het eenvoudig, minimalistische en doeltreffend. Dat is waarom ik Weebly graag promoot.

Layout opties bij Weebly

Weebly is het druk bezig met het ontwikkelen en uitgeven van nieuwe, stijlvolle design templates. Hierdoor kut u professioneel uitziende websites maken zonder ook maar enige ontwerp kennis. Weebly begon in het verleden met middelmatige ontwerpsjablonen. Gebruikers hebben consequent gevraagd aan Weebly of er een verbetering aan de kwaliteit van hun sjablonen kon komen. Sinds toen zijn er veel verbeteringen doorgevoerd. En dit heeft een schitterend resultaat verzorgd!

Weebly review - templates

Weebly geeft ook zonder problemen toegang tot hun HTML / CSS editor. Dus, als je echt wilt heb je onbepert de optie hier aanpassingen in te doen. Dit is bijvoorbeeld heel handig en fijn als je zelf veel aanpassingen wilt doen aan bijvoorbeeld de mobiele weergaven van je website.

Er zijn ook sjablonen van andere aanbieders beschikbaar. Die bieden vaak meer ontwerpopties en keuzes tegen betaalbare prijzen. Dit is erg fijn voor de gene die net wat anders wilt. Neem een kijkje in de marktplaats voor alle externe templates.

Verder heeft Weebly er ook voor gezorgd dat alle templates volledig aanpasbaar zijn voor mobiele apparaten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je website er slecht uit ziet op een mobiel apparaat. Weebly heeft het allemaal voor jou geregeld!

Hoewel Weebly al veel verbeteringen heeft gemaakt aan hun ontwerphulpmiddelen, denk ik nog steeds dat hun grootste concurrent (Wix) geavanceerdere ontwerpopties heeft. Zoals hierboven vermeld introduceert Wix nieuwe en/of verbeteringen van hun functies op een maandelijkse basis. Ik hoop dat Weebly ook het tempo bij de invoering van meer geweldige ontwerpfuncties kan halen!

Voorbereide pagina indelingen

Niet iedereen weet direct hoe je een pagina er prachtig uit laat zien. Dit is volkomen begrijpelijk. Weebly geven u een voorsprong door u meer dan 40 professionele lay-outs aan te bieden. Zo bent u meteen geholpen! Deze templates zijn gratis om uit te kiezen. Zoals hierboven vermeld is een van de grote voordelen van Weebly dat ze samen meer dan 40 populaire pagina lay-out ontwerpen voor u hebben om uit te kiezen. Zo past je website meestel meteen bij je doelgroep!

Wanneer u een nieuwe pagina naar uw website met Weebly toevoegt is de pagina in eerste instantie leeg. Hij is direct klaar voor u om de inhoud er in te slepen en op  de juiste plek neer te zetten. Maar wat als je niet weet hoe je de inhoud van je website het beste een plekje kunt geven? Daar heeft Weebly ook aan gedacht!

Dit is waar hun pagina layouts pas echt goed van pas komen. Er is keuze uit een selectie van populaire lay-outs die specifiek gericht zijn op persoonlijke websites, service gerichte websites, restaurants em cv’s. Daarnaast zijn er nog tal van andere onderwerpen, dus de kans is groot dat jouw onderwerp er ook tussen zit!

Weebly Review - Page Layouts

Een voorbeeld van de voorbereide Weebly lay-outs.

Zodra u een geschikt ontwerp voor uw nieuwe pagina-indeling kiest ziet u bepaalde vooraf ingestelde inhoud op uw pagina. Klik op deze inhoud en verwissel de standaard foto’s met uw eigen foto’s, tekst, enz. U kunt ook de inhoud verplaatsen en de hele indeling als nog aanpassen.

Dit is een echt ontzettend mooie en slimme oplossing die Weebly u aanbiedt. In plaats van staren naar een lege pagina geeft de pagina indelingen u een voorsprong bij het ontwerpen van uw pagina’s. Zo kunt u erop vertrouwen dat de pagina’s er goed uit zullen zien!

De klantenservice

Weebly bied zijn gebruikers ontzettend goede support via de mail of de live chat. Maar, gezien het feit dat Weebly 1 van de meest makkelijke website makers is, schat ik de kans dat u hulp nodig heeft erg klein in.

De weebly klanten support

Op basis van onze ervaringen en gebruikers feedback beoordeel ik de klantenservice van Weebly goed. Er wordt snel op je vragen gereageerd en ook de antwoorden helpen je snel en goed op weg. Ze breiden hun supportteam doorlopend uit. Dit is natuurlijk ook wel nodig gezien het bedrijf nog steeds groeit. Er komen dagelijks nieuwe klanten bij, dus de behoefte aan support groeit ook stug door. Het is leuk om te zien dat de service een primaire focus voor hen is. Je kan de klantenservice via drie verschillende kanalen bereiken. Namelijk het indienen van een ticket, een live chat starten of even telefonisch contact leggen. Hun team werkt dag en nacht, dus jouw ticket wordt zo snel mogelijk behandeld!

Weebly Review - Live Chat

Telefonisch contact is helaas nog beschikbaar in het Nederlands. Het nummer is 1-844-493-3259 en is bereikbaar van 6:00 tot 18:00.

weebly review phone support

Tevens is het ook mogelijk om contact op te nemen via Facebook en Twitter.

Weebly app center

Als u meer geavanceerde hulpprogramma’s wilt kunnen gebruiken is het Weebly App centrum de plek die u een collectie van volledig geïntegreerde, één-klik installatie tools aanbiedt om te helpen de mogelijkheden van uw website te laten groeien. Voor gebruikers die meer geavanceerde hulpprogramma’s nodig hebben buiten de standaard optie’s die Weebly biedt is het Weebly App centrum in dit opzicht zeer nuttig.
Dit is iets wat ik een hele mooie optie vind als je een echt uitgebreide website wilt maken. Terwijl Weebly er naar streeft om om de beschikbare tools minimaal te houden zodat er een goed overzicht blijft hebben zij een platform ontwikkeld waar u meer geavanceerde hulpprogramma’s kunt toevoegen wanneer u dat wilt. Je kunt ze zeer gemakkelijk koppelen aan uw website via hun App Center. Dit kan heel simpel met slechts een klik van een knop.

weebly review app center market

Deze geavanceerde hulpprogramma’s en apps die hier te vinden zijn hebben bijvoorbeeld betrekking op de marketing, communicatie, eCommerce, sociale media mogelijkheden en diverse andere hulpmiddelen. (bijvoorbeeld prijs tabellen, complexe grafieken en dergelijke. Deze gaan een stuk verder en dieper op dergelijke onderwerpen in dan de basisinstrumenten die Weebly aanbied.
Normaal gesproken moet u als u meer hulpmiddelen aan uw website wilt toevoegen wilt deze handmatig in uw website te integreren. De kans is groot dat u dan verstand moet hebben van de codes die nodig zijn om dit te programmeren. En het ergste is nog dat als de hulpprogramma’s niet geheel compatibel is zijn je per ongeluk je hele website kan laten crashen.
Met het App Center worden alle externe tools volledig geïntegreerd in jouw Weebly platform. Dus als jij een bepaalde app wilt toevoegen kunt u dit simpelweg doen door op toevoegen te klikken. De rest gaat vanzelf.

Deze extra apps zijn gebouwd door onafhankelijke ontwikkelaars. Deze bedrijven zijn zijn over het algemeen heel erg gericht op verbetering en het onderhoud van hun toepassingen. Sommige van de apps zijn gratis en sommige zijn betaald. Voor de betaalde apps hebben de meesten van hen een gratis test periode. Op die manier krijgt u de mogelijkheid om gratis alle opties goed te kunnen verkennen.

Weebly membership opties

Met Weebly kunt u uw eigen lidmaatschap club maken. Binnen deze club heb je volledige controle over wie welke pagina op je website te zien krijgt. Een van de handige functies die Weebly u biedt is de mogelijkheid tot het maken van een lidmaatschap inschrijving zodat alleen uw geregistreerde leden toegang tot bepaalde content van jouw website. Dt zorgt er voor dat je precies kan bepalen wie wat te zien krijgt.

Dit is vooral heel erg handig wanneer je een prive club wilt maken. Dit kan voor allerlei zaken erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde toegang of een online blog die je enkel met geselecteerde mensen wilt delen. Het reguliere publiek op jouw website zal deze content nooit te zien krijgen. Dit is natuurlijk niet iets wat iedereen nodig heeft voor zijn website, maar het is zeker een hele mooie toevoeging aan alle opties.

weebly review membership

De Weebly membership tool,is niet zomaar beschikbaar. Je moet minimaal een  Weebly Pro, Business or Performance pakket hebben. Hier komen we later verder op terug.

Met de Pro plan kunt u tot 100 leden aanmelden. Echter kunnen uw bezoekers die willen toetreden tot een membership zich niet aanmelden via een registratie formulier op uw website. Dit betekent dat om deze bezoekers tot de leden van uw site te verwelkomen je iedereen stuk voor stuk handmatig moet toevoegen. In mijn ogen is dit, terwijl het wel mogelijk is dat u maximaal 100 mensen van een lidmaatschap kan voorzien, deze functies echt heel beperkt is.

Maar, wanneer je je pakket hebt geupgraded tot het Business plan kan je wel onbeperkt mensen van een lidmaatschap voorzien. Ook heb je dan wel de optie om mensen zich direct via je je website in te laten schrijven. Dit is al wel een hele verbetering.

Het registratieformulier kan je direct in de menu balk verwerken. Mocht je graag willen dat mensen zich registreren heb je ook nog de optie om een pop-up te laten verschijnen. Zo moedig je mensen extra aan om lid te worden. Je hebt dan de optie om mensen handmatig goed te keuren, of volledig automatisch. Weebly stuurt jou vanzelf een notificatie wanneer iemand zich registreert, dus dit hoef je niet zelf in de gaten te houden.

Met de functie van het lidmaatschap, kunt u lidmaatschap groepen, machtigingen voor toegangsbeheer voor pagina’s zodat alleen uw leden bepaalde pagina’s kunnen zien. U kunt leden log in pagina voor uw leden hebben gewijd, en het komt ook met basisfuncties zoals wachtwoord op beginstand zetten.

Met de lidmaatschap functie kunt u lidmaatschap groepen creëren. U kunt op die manier dan verschillende type machtigingen afleveren aan je geregistreerde bezoekers. Op die manier kun je regelen dat alleen uw leden bepaalde pagina’s kunnen zien. U kunt een login pagina maken voor je eigen leden compleet met de basis functies zoals wachtwoord vergeten en dergelijke. Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om een betaald lidmaatschap aan te bieden. Hopelijk wordt dit in de toekomst wel toegevoegd, maar dat wachten we nog af.

Weebly Mobiel

Weebly kopieert uw website automatisch en maakt er een mobiele versie van . Hierdoor is je website dus automatisch ook goed te bekijken op een mobiel apparaat. Je krijgt ook direct een voorbeeld te zien. Zoals ik reeds eerder heb vermeld zijn alle Weebly ontwerpen mobiel responsief. Dit betekent dat als u gebruik maakt van een van hun responsieve sjablonen uw ontwerp automatisch aangepast wordt aan de mobiele apparaten van uw bezoekers. Hier hoef je dus gelukkig zelf niks meer voor te doen!

Echter heeft Weebly ook nog honderden verouderde templates beschikbaar. Deze kunnen wellicht in jouw smaak zijn, maar pas wel op. Deze zijn waarschijnlijk niet responsive, en dus ook niet geschikt voor mobiele bezoekers.

Weebly biedt een functie aan waarmee uw website automatisch gecomprimeerd wordt om te passen in een mobiel scherm. Wanneer je wilt kun je een voorbeeld bijkijken, zodat je precies weet hoe het er voor je bezoekers uit zal zien. Op die manier kan je alles nog even goed controleren. Ook kun je voor de mobiele variant content en indeling slepen en loslaten. Dit is een erg mooie optie! Je hebt dus hiermee ook weer alle vrijheid die je kan wensen.

Weebly Seo

Weebly dekt alle basis zaken als het gaat om SEO. Dit is redelijk in de zelfde lijn als de andere website bouwers. Ik heb veel argumenten gehoord en gelezen dat dergelijke website systemen zeer slecht in de zoekmachine rankings presteren. Echter heb ik ook gezien dat vele Weebly websites goed ranken in de Google zoek resultaten. Zelf heb ik ook nog even een test gedaan met een website, en ja, ook die kwam zelfs op de 1e pagina van Google. Geen problemen dus.

Laat je dus ook niet tegenhouden door dergelijke onzin! Misschien is er ooit wel een website maker geweest die de SEO heeft verpest, maar dat is Weebly zeker niet! Seo is zeer gecompliceerd, daar ga ik verder niet op in, maar Weebly valt niet achter!
Weebly geeft jou de optie alle basis SEO zaken in te voeren. Denk hierbij aan korte omschrijvingen, titels, zoekwoorden en een geoptimaliseerd URL adres. Onthoud wel goed dat wanneer u een gratis website met Weebly maakt deze niet zal worden geïndexeerd door zoekmachines. Als u uw website wilt laten weergeven in de zoekresultaten van zoekmachines zal je moeten kiezen voor een betaald pakket bij Weebly. Gelukkig is dit heel erg betaalbaar!
Indien gewenst heb je de optie om Google Analytics te koppelen aan je website. Op die manier kun je heel secuur je bezoekers volgen. Weebly bied ook zelf een tracker aan. Deze geeft statistieken van de afgelopen 30 dagen.

Weebly hosting en verhuis opties

Het mooie van een dienstverlener als Weebly is dat zei alle technische zaken voor jou uit handen nemen. Op die manier kan jij al je tijd bestanden aan het maken van je website. Op deze manier heb je ook maar 1 partij waar je contact mee hebt. Ook zorgt Weebly voor al je beveiliging updates en de diverse zaken die daar bij horen. Op die manier wordt voorkomen dat jij last krijgt van hackers en zijn al je gegevens veilig. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken!

Een belangrijk voordeel dat Weebly echt boven zijn concurrenten laat uitsteken is het feit dat je je hele website kan exporteren. Op die manier zou je hem, indien gewenst, op een andere server bij een andere host kunnen laten draaien. Dit geeft jou een hoop vrijheid!

weebly review backup export

De prijs

Met Weebly kunt u heel gemakkelijk een website maken. Zelfs als u verstand heeft van coderen en alles dat daarbij komt kijken. U krijgt veel terug voor u geld met Weebly. Vooral als u niet bereid bent om duizenden euro’s te betalen aan iemand die een website voor u op maat maakt is dit een prima voordelig alternatief. U kunt gratis gebruik maken van Weebly. Je krijgt dan toegang tot de meeste basiszaken die je moet hebben om een website te bouwen.

U kunt zoveel pagina’s als je wilt maken, hier zit namelijk geen limiet op.Wanneer je besluit een gratis website met Weebly te maken hoef je ook nooit verplicht over te stappen op een betaalde variant. De gratis periode is namelijk zonder tijdslimiet! Weebly loopt je dus niet op te dringen! Ik raad je echter wel aan voor een betaald pakket te gaan. Deze bieden veel meer opties en zorgen er voor dat jouw website een groot succes wordt!

De pakketten van Weebly zijn in verschillende maten verdeeld. Namelijk: Starter, Pro, Business and Performance. De prijzen per maand als volgt: €7,- €11,- €23,- en €33,- . Er dient echter wel voor een jaar vooruit betaald te worden.

 

Weebly prijs

Weebly prijs

Weebly prijs

Weebly prijs

Klik op de afbeeldingen voor de details

Mijn conlusie over Weebly

 Weebly vierkant

Naar aanleiding van deze lange uitgebreide review is het mijn mening dat Weebly de meest makkelijke website maker is die momenteel beschikbaar is. Hun omgeving is, zodra je ingelogd bent, super overzichtelijk. Door deze ontzettend makkelijke indeling weet je binnen een mum van tijd hoe alles werkt.

De moeilijkheidsgraad van Weebly is erg laag. Het idee van Weebly was dat iedereen zelf een website kan maken, en dat is dan ook volledig gelukt. Het maakt niet uit welk pakket je neemt, Weebly is voor iedereen direct te begrijpen. Ook is de gratis periode zonder ook maar enige tijdslimiet.

Wil je graag een website maken op de meest makkelijke manier mogelijk? Wacht dan niet langer, Weebly is de juiste keuze voor jou!     

 

Weebly Pro gebruikers krijgen een zeer uitgebreid rapport met onder andere de meest bezochte pagina’s, gebruikte zoekwoorden en website’s die naar jouw website doorlinken. Dit is erg handig als de veel met Seo bezig bent. Ik raad je een combinatie van deze 2 opties aan om goed en snel je bezoekers in kaart te brengen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

hosting vergelijken
Average rating:  
 0 reviews