JouwWeb review, ervaring en beoordeling

JouwwebNederland bied veel mogelijkheden met betrekking tot de online wereld. Zo is er ook een oer Hollandse website builder! JouwWeb maakt het makkelijk om zonder enkele ervaring toch een mooie en professionele website te maken. Dit doen ze door het aanbieden van een Drag& Drop optie. Ideaal! En de eerste 3 maanden kosten je helemaal niks.

JouwWeb is volledig van Nederlandse bodem. Het bedrijf is in Eindhoven begonnen met het aanbieden van zijn service. De onderneming werd opgericht door 2 studenten die ontdekte dat het toch vrij ingewikkeld is voor de gemiddelde consument om een website te maken. Dat vonden ze vreemd, want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Hier waren veel mensen het mee eens, want de startup is inmiddels uitgegroeid tot een groot aanbieder van website oplossingen. Wil jij een website maken, dan zorgt JouwWeb dat jij het kan!

De grootste voordelen zijn:

 • Het is ontzettend makkelijk om een website te maken
 • je kan je eigen domeinnaam gebruiken
 • er is goede support. Mocht je een vraag hebben kan je de klantenservice altijd ten rade vragen. Ze reageren snel en duidelijk. Dit vind ik zelf altijd wel een belangrijk punt. Je wilt immers zo snel mogelijk een mooie, duidelijke en complete website hebben. Een groot voordeel van deze aanbieder is ook dat alles volledig in het Nederlands is. Geen gedoe met vertalen dus!

Het idee van JouwWeb is simpel. Mensen moeten op een makkelijke manier een online site in elkaar kunnen zetten. En dat is ook precies waar JouwWeb voor zorgt. Je hoeft er niet uren voor te gaan zitten en al helemaal geen kennis van alle programmeer talen te hebben. Ook alle technische zaken worden voor je uit handen genomen. Zo kan jij je focussen op het maken van je website zonder veel gedoe. Het idee is simpel. Gewoon slepen en loslaten. Op deze manier kan je je website samenstellen alsof het een lego bouwwerk is. Zo kan je bijvoorbeeld zonder moeite een contactformulier aan klikken en naar de juiste plek van je website slepen. Wanneer je hem los laat staat hij op je site. Zo simpel!

Wat voor opties bied JouwWeb jou?

JouwWeb is niet klein zoals je misschien wel verwacht. Er is een uitgebreide keuze voor alle zaken die je waarschijnlijk nodig gaat hebben wanneer je een website wilt maken. Er is aan heel veel zaken gedacht, zie hieronder een kleine opsomming:

 • Er zijn veel templates beschikbaar
 • Je kan de pagina indeling door elkaar husselen. Hierdoor kan je alles zelf perfect naar eigen wens indelen.
 • Het invoegen van een formulier is er makkelijk. Ook foto’s documenten en andere zaken kunnen zonder problemen worden toegevoegd.
 • Het systeem van JouwWeb is niet gelimiteerd aan eigen tools. Je kan dus ook heel gemakkelijk toepassingen van andere toevoegen aan je website. Denk bijvoorbeeld aan betaalproviders of affiliate toepassingen. Dit bied veel extra mogelijkheden!
 • Het is je erg gemakkelijk gemaakt om een contactknop toe te voegen. Zo kom jij snel en gemakkelijk in contact met je bezoekers indien nodig. Dit is erg handig voor zakelijke gebruikers.

Onbeperkt bezoekers verwelkomen: Geen dataverkeer limiet

Wanneer je zelf vanaf 0 een website opbouwt zal je al snel voor de eerste drempel komen te staan. Je moet een webhosting contract afsluiten. Dit kan al gelijk een probleem opleveren. Je moet namelijk meteen een inschatting maken van je te verwachten dataverkeer en de hoeveelheid opslagruimte die je nodig gaat hebben. Gelukkig sta je bij JouwWeb niet voor deze hindernissen. Zei vallen je daar namelijk niet mee lastig. Je kan wanneer je bij hun je website maakt namelijk onbeperkt bezoekers verwelkomen. Er is geen limiet. Ook kan je onbeperkt foto’s en overige bestanden op je website plaatsen. Dit neemt dus veel zorgen bij je weg! Pas wanneer je het extreem bond maakt wordt er contact met je opgenomen. Maar dit komt bij normaal gebruik gelukkig nooit voor.

Geef je bezoekers de mogelijkheid tot inloggenWebhosing zakenman

Soms wil je niet alles wat je op je website hebt staan met iedereen delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakantiefoto’s die je graag met je vrienden wilt delen of trouwfoto’s die alleen voor je bezoekers te zien moeten zijn. Hier heeft JouwWeb een mooie oplossing voor, namelijk een inlog optie. Hiermee kunnen alleen de mensen die jij wilt met de aan hen verstreken inloggegevens inloggen. Heb je geen inloggegevens, dan kan jij niet bij de content die daardoor beschermt wordt. Dit is een mooie optie die je weinig terug ziet bij andere website bouwers.

Omdat het erg lastig kan zijn om een nieuwe website op te richten heeft JouwWeb het Pro pakket al beschikbaar gemaakt voor slechts €8,- per maand. Voor dit luttele bedrag krijg je je zelf gekozen domeinnaam. Ook wordt je volledige hosting voor je uit handen genomen, dus geen hoge kosten verder. Dit is erg fijn, want zo krijg je geen facturen van allerlei losse instanties. Ook zorgt JouwWeb er voor dat je website zich automatisch aanpast aan mobiele apparaten. Je website is dus voor iedereen goed bereikbaar! Er wordt ook een seintje aan Google gegeven. Hierdoor ben je snel goed vindbaar in de meest belangijke zoekmachine die er is. Kortom, alles wordt voor je geregeld. Jij hoeftje alleen maar te richten op je eigen website.

Instructie website makenOok geschikt voor webwinkels

Wil je graag een webwinkel maken maar heb je geen kaas gegeten van programmeren en alle andere zaken daar om heen? Geen nood, JouwWeb helpt je hier ook mee uit de brand. Het pro pakket bied je de optie om maximaal 10 producten in je webwinkel aan te bieden. Wil je graag wat meer producten verkopen? Geen probleem, ga voor het Business pakket en plaats een onbeperkt aantal producten in je online winkel!

 

Je krijgt standaard de mogelijkheid om een webwinkel in meerdere talen te maken. Echter zijn er in mijn ogen op het gebied van webwinkels veel meer goede aanbieders. Lees dit artikel om de beste aanbieders te vinden voor het maken van een webwinkel zonder technische kennis.

JouwWeb bied zijn website maker onbeperkt gratis aan

JouwWeb bied naast 2 betaalde pakketten ook een gratis pakket aan. Hiermee kan je onbeperkt gebruik maken van de meeste opties van JouwWeb. Wanneer het systeem jou bevalt kan je er altijd voor kiezen om te upgraden.

 • Geen haast met korte proeftijden
 • Je website gratis online, zonder rare contracten
 • De support is voor jou net zo goed als voor de betalende klanten
 • Ontzettend voor templates om uit te kiezen
 • Ideaal voor mensen die nog twijfelen of dat het maken van een website echt iets voor hun is

Jouwweb prijzen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

hosting vergelijken
Average rating:  
 0 reviews