Beste WordPress hosting Vergelijken

Ben je van plan om een nieuwe WordPress website te maken? Of ben je van plan om je bestaande website te verhuizen naar een nieuwe webhost? Informeer dan goed over de webhost die je gaat kiezen. Een keuze maken is lastig, vooral op dit gebied. Gelukkig heb ik voor jou een slim en makkelijk overzicht gemaakt. Gebaseerd op eigen ervaring en ervaring van andere in mij netwerk. Via de tabel kom je erg gemakkelijk achter welke hosting bij jou past. Denk hierbij aan je eigen situatie. Bijvoorbeeld je maandelijkse budget voor de website en je eigen kennis en ervaring.

WordPress heeft geen zware vereisten, maar kies wijs en zorg voor het volgende:

 • Een webhost die snel genoeg is om de website van begin tot eind fijn en uitnodigend maakt voor je bezoekers
 • Een webhost die jouw website goed beveiligt tegen hackers. Niets is zo vervelend als iemand die je hele website om zeep helpt.
 • Een goede gratis support vanuit de webhost. Het beste is een webhost die verstand heeft van WordPress zodat er ook ondersteuning geboden kan worden bij al je WordPress vragen

Twijfel je tussen een hele goedkope hosting of een iets duurdere? In mijn ogen is de keuze snel gemaakt! Hoe lager de kosten, hoe lager de kwaliteit. Storingen kunnen vaak voorkomen, net al een slechte klantenservice. Hierdoor zul je je snel bekocht voelen en later alsnog je hele website moeten verhuizen. Erg vervelend!

Wil je meteen voor het beste van het beste kiezen als het gaat om WordPress webhosting? Kies dan voor een Managed WordPress Hosting pakket. In dergelijke pakketten wordt heel voor je uit handen genomen. De website wordt bijvoorbeeld voor je geüpdatet, de beveiliging is optimaal en je krijgt de beste support. Het enige nadeel is dat het relatief duur is. Maar, wanneer jouw website groot genoeg is en veel bezoekers en inkomsten genereerd is dat natuurlijk geen probleem meer.

Om het kiezen van een webhost wat makkelijker en overzichtelijker te maken heb ik hierover rustig uitgewerkt voor welk type bezoeker van deze pagina de beste hosting aanbieder is. Hierdoor is het erg makkelijk je keuze te maken, en kan je meteen aan de slag met het maken van jouw website!

Voor de beginner

Heb je weinig tot geen ervaring met WordPress of websites maken in het algemeen? Wordt dit je eerste website of wil je gewoon rustig iets opbouwen zonder al te veel kosten te maken? Kies dan voor de volgende Nederlandse webhost. De belangrijkste redenen zijn:

 • WordPress wordt gratis op je website geïnstalleerd met een klik op de knop
 • De klantenservice heeft basic kennis op WordPress gebied. Ze helpen je snel, vriendelijk en volledig in het Nederlands
 • De servers staan in Nederland. Niet noodzakelijk, maar wel een fijn gevoel
 • De prijzen vallen erg mee voor al deze service en goede servers

Voor de gevorderde websitemaker

Je gaat waarschijnlijk zelf wat dieper in op de technische kanten van het hele verhaal als de beginner. Ook wil je graag support op niveau. De klantenservice moet dus diepgaande ervaring hebben op het gebied van WordPress en je hebt behoefte aan meer opties en tools als een beginner. Kies dan voor de volgende webhost om de volgende redenen:

 • Niet te duur, maar voldoet zeker aan jouw behoefte om de website een succes te maken
 • Je krijgt een uitgebreide beheeromgeving. Alle tools die je nodig hebt zijn hier te vinden en alle is overzichtelijk
 • Back-up’s maken is geen probleem. Met 1 klik op de knop doet je webhost alles voor je!
 • Wil je iets nieuws proberen? Geen probleem met de afgesloten testomgeving! Laat je website ongeschonden tot alles volledig werkt!

Je bent een professional

Maak jij vaak grote uitgebreide websites die veel verkeer genereren? Haal jij hier je inkomsten uit en wil je dit beschermen? Kies dan voor niet gewoon goede webhosting, maar voor de beste! Op die manier kan jij je portofolio goed uitbouwen en er voor zorgen dat jij, je klanten en je bezoekers 100% tevreden zijn. Dit is de beste webhost voor jou met de volgende pluspunten:

 • Je krijgt de beste technische spesificaties aangeboden als het gaat om advanced Wordpress webhosting
 • Contact met de support afdeling op het hoogste niveau. Weet jij het antwoord niet? Geen probleem, zei wel!
 • Niet alleen veel technische kennis, maar ook 24/7 support. Op die manier kunnen al jouw problemen zo snel mogelijk opgelost worden.
 • De webhost is in Nederland gevestigd. Hierdoor worden de maximale snelheden behaald en is alles in eigen taal te communiceren
 • Beveiliging en updates worden voor je uit handen genomen. Hierdoor houd je meer tijd over voor het doorontwikkelen van je website en het binnenhalen van meer traffic

De beste tip die ik heb

Kies alsjeblieft niet voor de goedkoopste webhosting die je tegenkomt. Deze fout heb ik ook gemaakt. Dit tot mijn grote spijt. Na een storing waren al mijn bestanden verdwenen. Mijn hele website was gewoon weg. Op hulp van de host zelf kon ik ook niet rekenen. Hierdoor ben ik heel veel uren aan werk kwijt geraakt. Maak daarom de juiste keuze en bespaar niet te veel. Ook al is WordPress erg licht, vat deze waarschuwing niet te licht op. Leer van mijn fout en neem de tips die ik je geef aan. Op deze manier behoed jij jezelf van dergelijke problemen!

Webhosting over de grens

Ben je goed in Engels? Of maakt het je überhaupt niet uit uit waar je hosting provider zijn servers gevestigd heeft? Kijk dan ook eens naar het buitenlandse aanbod dat op deze website beschreven staat. Het aanbod in webhosting bedrijven in bijvoorbeeld Amerika is ook enorm, en er zijn daar ook zeker goede bedrijven. Let wel goed op met wie je in zee gaat en wat de ervaringen van je voorgangers zijn geweest.

Lees voordat je een keuze maakt de review

Door mijn langere ervaring en de vele mensen uit mijn netwerk die ik spreek is het natuurlijk logisch dat ik veel ervaring heb met de verschillende webhosting bedrijven. Deze ervaring deel ik via deze website met iedereen die hier baad bij heeft. Ik heb een groot aantal reviews geschreven over allerhande webhostst. Deze zijn gemaakt op basis van mijn eigen ervaring en de ervaringen van de gene die ik vaak spreek. Op die manier is de ervaring niet te veel van mijn eigen kant. Op die manier krijg jij het beste beeld van het bedrijf en de plus en minpunten! Staat jouw bedrijf er niet tussen? Laat het weten, dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *